⭐ Ger dig servicen du inte hittar någon annanstans! ⭐
PCFIX.se
Här får du servicen som du inte hittar någon annanstans!

• Telefon: 0793-414337
Telefonen är öppen helgfria vardagar kl 10.00-16.00.
• E-post:
Eller använd formuläret nedan. ↓
• Besöksadress: Bornholmsgatan 5, Ystad
🌐 Få en vägbeskrivning till butiken (QRkod)
🧿 Kolla läget i gatuvy (Google) 👀 (Eniro)
📮 Obs! Detta är en besöksadress, skicka inte post hit.
• Öppettider: Verkstadsbutiken
Vi tar för närvarande endast emot förbokade besök. (Telefontid: Helgfria vardagar kl 10-16.)
• Betalningsuppgifter: Swish QR
Swish: 123-4102398. Bankgiro: 5400-6341.
• Juridisk information: Parasektor.se
PCFixs fadersbolag Parasektor Konsult hanterar vår e-post, logistik samt juridiska och ekonomiska ärenden.
• Grafik: Info- & Reklamblad
R2022 R2020 R2017 R2005
N1PC1 N1PC2
• Hemsida: pcfix.SE
Sedan 2021 använder vi endast domänen PCFIX.SE. Tidigare hade vi adresserna NowhereElse.se och PCHjälp.se. Observera att domäner med samma namn men med andra domänändelser (t.ex. pcfix.com, .net, .org, .us, .lu, .pl, med flera) inte är en del av PCFix.se och aldrig har varit en del av oss. De ägs och drivs av andra företag och aktörer, utan någon koppling till oss eller våra produkter och tjänster. Vi har fått information av personer som blivit uppringda av svensktalande lurendrejare vilka utgett sig "vara från Microsoft". De drabbade har vilseletts till att ingå svåravslutade och dyra avtal för digitala tjänster, utan egentligt innehåll. Scammarna har använt sig av flertalet domäner, däribland en bulgarisk hemsida med ett namn snarlikt vårt; pc-fix .net (reg. PolycatLTD). Vi ber er därför noggrant kontrollera att det är seriösa och regelrätt registrerade bolag som står bakom de hemsidor ni handlar från. ♥ //Mvh PCFix.se i Ystad.

▲ Verkstadsbutiken i Ystad
▲ I verkstadsbutiken
▲ GPS-koordinaterna 55.42566021115286, 13.83455086945221 kan användas för att hitta till oss (adresserna i Ystad Hamn är delvis inte utmärkta).Kontakta oss gärna via formuläret nedanför. Du binder inte dig till någonting genom att skicka in det och vi påbörjar givetvis inget arbete eller debiterar något utan ert godkännande. Observera att vissa av våra tjänster endast utföres inom Skåne.
Kunduppgifter, såsom namn och e-post adresser används enbart för att kunna hantera respektive ärende. Vi skickar aldrig ut e-post med nyhetsbrev, reklam eller någon form av skräppost. Samtliga kunduppgifter lagras i vår databas med militär säkerhetsnivå (AES-256 kryptering) och ges varken ut eller säljs till tredje part. Ytterligare information om hur vi behandlar personuppgifter finns i integritetspolicyn.

Om ni väntar svar från oss via e-post och det inte dykt upp inom 1-2 vardagar, vänligen kontrollera om mejlet av misstag hamnat i er skräppostmapp. Ni kan också ringa till oss på telnr 0793-414337.


^