⭐ Ger dig servicen du inte hittar någon annanstans! ⭐

Unika hemsidor
PCFix erbjuder hemsidor som är anpassade efter eget önskemål till mindre/medelstora företag och privatpersoner. Vi bygger allt från enklare hemsidor till webbshoppar. Ni får personlig hjälp med allt från grunden, beställning av webbhotell, tips, design, m.m., till färdig hemsida. Givetvis erbjuder vi även support och underhåll när er skarpa hemsida är online. Om ni redan har en befintlig hemsida kan vi ofta bidra med optimering (SEO), underhåll och förbättringar av den.

Gör det enkelt
Vår specialitet är tidlösa hemsidor med enkel men snygg, stilren och funktionell design. Vi tycker bäst om lättnavigerade layouter utan konstigheter, som ger era besökare den information de behöver. Era önskemål är alltid i fokus och hemsidan byggs utifrån en dialog. Ni behöver absolut inte ha några förkunskaper eller tidigare erfarenheter av webbdesign och hemsidor, däremot ser vi gärna att ni bidrar med relevanta bilder och texter.

En hemsida från oss innebär
  • Era besökare får uppleva en snygg och lättnavigerad hemsida.
  • Du kan välja mellan många olika utseenden på din hemsida.
  • Låg årskostnad när hemsidan är klar.
  • Responsiv design gör att sidan fungerar bra på olika enheter; datorer, surfplattor och mobiltelefoner.
  • Personlig kontakt och vägledning genom hela processen.
  • Ni har möjlighet att använda förgjorda, justerbara designmallar.
  • Om ni gjort en hemsida som ni vill uppdatera då och då kan ni välja att själva göra det, eller tilldela oss eller annan part det uppdraget.
  • I vissa fall erbjuds specialdesignade hemsidor, som är kodade "från grunden" med egen handskriven HTML/CSS kod.

Grafisk formgivning
PCFix hjälper även företag att ta fram en grafisk profil. Design av enklare logotyper, visitkort, offertmallar och brevpapper/e-postmallar ingår i grafisk formgivning och går ofta hand i hand med webbdesign.

Kontakta oss för priser och mer information
När det gäller hemsidor åtar vi oss endast uppdrag i Skåne. Ni är alltid välkomna till butiken i Ystad för att bolla idéer över en kopp kaffe (vänligen boka tid i förväg, så vi är tillgängliga när ni kommer). Kostnaden beror på hemsidans karaktär och omfattning. Referenser finns (t.ex. Österlenkyla). Ta gärna kontakt med oss och beskriv vad ni är intresserade av, så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för er hemsida!


^