⭐ Ger dig servicen du inte hittar någon annanstans! ⭐

Optimerade datorer
Hos PCFix finns din nya dator! Här kan du köpa de populära bärbara kontorsdatorerna som vi sålt med samma koncept sedan 2008. Vi förstår att människor är bra på olika saker och för de som inte är insatta i "datorvärlden" kan beskrivningar av datorer och datortermer ofta framstå som ett okänt språk. Därför vill vi först ge ett par enkla tips till er som funderar på att köpa en dator från oss:

  • 🐧 Om Du önskar en dator för vardaglig användning, t.ex. för att surfa på nätet med, söka efter information, använda sociala medier (facebook, twitter, etc), se på film, skriva dokument, skicka e-post, shoppa, lyssna på radio eller göra bankärenden med rekommenderar vi en Beat-PC Linux Kontorsdator

  • 🦅 Jobbar du med videoredigering, musikproduktion eller önskar en kraftfull PC för datorspel är Crisp Datorerna det bästa vi har att erbjuda.

  • 🦜 För datoranvändare som behöver en dator för vardagligt bruk (enligt beskrivning ovan), men använder sig av program specifikt utformade för Windows operativsystem (t.ex. Visma eller Adobe Photoshop) rekommenderar vi våra NoOne-PC Kontorsdatorer.

Alla datorer från PCFix är mycket enkla och säkra att använda och kommer givetvis med garantier. Vi har också smidiga lösningar för att koppla in (docka) kontorsdatorerna till externt tangentbord, TV eller annan skärm. Det innebär att du kan få en dator som fungerar lika bra ståendes hemma, som när den är med på resan. En kontorsdator från oss kan med andra ord användas både som portabel och stationär dator. Vid frågor (stora som små) kan ni alltid kontakta oss för gratis telefonsupport*.

Beskrivning av PCFix olika datorer
Våra kontorsdatorer snickras ihop med rekonditionerade kvalitetsdatorer och beprövad, välkänd mjukvara. De bärbara datorerna finns i utförande med Windows eller Linux som operativsystem. Vi har även förbyggda speldatorer; ett perfekt val för alla som inte är insatta (eller vill sätta sig in) i de tekniska delarna i en speldator. De kommer i kompletta datorpaket med de nyaste och mest prisvärda komponenterna. Vill du köpa en dator med särskilda önskemål om grafikkort, moderkort eller andra komponenter kan vi även fixa de olika delarna och bygga ihop den åt dig! Alla våra datorer är färdiga att användas direkt vid leverans. Vi erbjuder datorer ur fyra kategorier:

💻 Beat-PC Linux Kontorsdatorer 🐧
Sedan 2021 säljer vi rekonditionerade kontorsdatorer (mestadels bärbara) med en lätt modifierad version av ett Linux operativsystem. Precis som NoOne-PC levereras dessa datorer färdiga att användas direkt, förpreparerade och justerade med marknadens bästa mjukvara. Faktiskt vågar vi påstå att de är mer perfekt anpassade för surfning, e-post, filmvisning, ordbehandling, kontorsarbete, bankärende och andra vardagliga aktiviteter än datorer med Windows operativsystem. De är även i ett så pass fysiskt bra skick, att det oftast inte går att avgöra om de är nytillverkade eller rekonditionerade. Linux är känt för att vara ett säkert och stabilt system. Versionen som vi säljer påminner om Windows i både utseende och användande. Såvida du inte behöver speciell hårdvara eller program som är särskilt anpassade för Windows rekommenderar vi Linux operativsystem. PCFix erbjuder även hjälp med att installera och koppla in nätverk, skrivare och annan kringutrustning till alla datorer.

💻 NoOne-PC Windows Kontorsdatorer 🦜
PCFix rekonditionerade kontorsdatorer (mestadels bärbara) är snabba, enkla och perfekt anpassade för surfning, e-post, filmvisning, ordbehandling, kontorsarbete, bankärende och andra vardagliga aktiviteter. Dessa datorer levereras förpreparerade och justerade med välkänd och uppskattad mjukvara. NoOne-PCs använder ett rent Windows 10 som operativsystem och är helt fria från bloatware, med endast användbara och beprövade program installerade. De är också i ett så pass fysiskt bra skick, att det oftast inte går att avgöra om de är nytillverkade eller rekonditionerade. Vi har hög omsättning på "NoOne-PC" datorer, så om ni är intresserade kan ni kontakta oss för att höra vilka varianter som finns i lager just nu. Priserna varierar beroende på datormodell, kapacitet och prestanda.

🖥️ Crisp Windows Speldatorer 🦅
Vårt egna märke med kraftfulla, stationära speldatorer är under utveckling. Mer information kommer senare!

👨‍💻 Kundanpassade Datorer🦚
Vi bygger datorer som är anpassade efter Era önskemål. PCFixs expertis har guidat tusentals personer till att hitta sin rätta speldator. Vi hjälper kunder med allt från att hitta passande hårdvara för de mest krävande spelen, till att bygga datorer som är speciellt anpassade för musikproduktion. De kundanpassade datorerna byggs enbart med fabriksnya datorkomponenter, väl testade och kompatibla med varandra. Hör av er med Era önskemål, vi är öppna för förslag!

Mer information om NoOne-PC & Beat-PC Linux Kontorsdatorer
Rekonditionerade datorer från PCFix har genomgått många grundliga tester för att säkerställa dess fulla funktionalitet och kvalitet. Vi köper endast in datorer från de seriösaste i branschen - specialister på livscykelhantering och återanvändning av IT-teknik. De har bl.a. skolor, företag och myndigheter som kunder. När de rekonditionerade och uppfräschade datorerna kommer till oss på PCFix är hårddiskarna alltid fabriksnya och oanvända. Här förses de med vår formatering och vi genomför sedan ytterligare kvalitetstester, såsom RAM-minnes test och kompabilitetstester. Våra datormodeller är från början anpassade för användning hos myndigheter och större företag, med hårda krav på driftsäkerhet. Myndigheter använder en livscykelpolicy med en maxtid på ca. 1-3 år för sina datorer, innan de byts ut. Detta gör att datorerna vi säljer generellt sett fungerar stabilare och har en längre livslängd jämfört med konsumentdatorer. Vi använder genuina tredjeparts Ryska och Iranska mjukvarulicenser från våra återförsäljare, samt program med öppen källkod i våra system för att kunna erbjuda kostnadseffektiva paket och installationer. Här är några av skillnaderna mellan en budgetdator från de stora elektronikkedjorna och en fin laptop från PCFix:

Fördelar:
  • Mer hållbara chassin - De datormodeller vi säljer är ofta tillverkade av tåliga kvalitetsmaterial och inte lika "plastiga" som konsument/budgetdatorer. Även tangentborden håller längre.
  • Mer ergonomiska – bildskärmarna reflekterar inte ljus i samma utsträckning som många budgetmodeller. Även musplattor brukar upplevas som mer precisa.
  • Hårdvaran bygger på standardiserade komponenter som ger högre driftsäkerhet, t.ex. bättre kylning och bättre ventilation.
  • PCFix datorer kommer med ett komplett, rent och snabbt operativsystem (Windows eller Linux).
  • Miljöpåverkan blir betydligt mindre jämfört med att köpa en helt ny dator.

Nackdelar:
  • På grund av sekretess behöver vår leverantör i vissa fall ta bort stöldskyddsmärkning från datorerna, vilket kan lämna en mindre kosmetisk förändring, dock aldrig repor på skärmen, eller något annat som påverkar funktioner och prestanda.
  • Batteritiden är vanligtvis något försämrad i rekonditionerade datorer.


^