OfflineBay v2.0 Prepared 2020
🤝🏽 Information och villkor för programvaruanvändning


⚠️ Vänligen läs och godkänn villkoren för att ladda ner programmet.

🔞 OfflineBay (benämns nedan som ”programmet”) innehåller drygt 2 miljoner länkar och kan beroende på användarens handlingar och sökord även ge information om åtkomst till material avsett för vuxna. Ni behöver därför vara minst 18 år för att ladda ner och använda programmet.

🌐 För att kunna ladda ner via magnetlänkarna i programmet behöver din dator ha en BitTorrent klient installerad, exempelvis qBittorrent. Filerna bakom magnetlänkar laddas oftast ner via privatpersoners datorer, så länge de väljer att göra dessa tillgängliga.

📜 Miljontals människor har byggt upp och bidragit till innehållet i The Pirate Bays databas under många års tid. Likt en telefonkatalog finns här för varje post endast en kort information och textsträng som länkar till en torrent. Upphovsmän/kvinnor till telefonkataloger kan och bör givetvis inte hållas ansvariga för verksamheterna bakom telefonnumrena, Posten kan inte ansvara för innehållet i breven som skickas och det vore absurt om Vägverket skulle ansvara för vad som transporteras på vägarna. På samma sätt är det omöjligt för PCFix att ha koll på, eller ännu mindre ansvara för hur användare använder länkarna och informationen i databasen. Det enda som finns i programmet är magnetlänkar och namnöversikt över vilka torrenter som lagts upp, ingen faktisk data finns lagrad, laglig som olaglig. Ni som användare har ett eget ansvar för vad ni väljer att ladda ner via länkarna, samt att se till att ni följer lagarna i det land som ni befinner er i. Programmet, tekniken bakom programmet och magnetlänkar är i sig helt lagliga. Vi ber er ändå vara försiktiga med vad ni laddar ner. Databasen är en guldgruva för gratisprogram, bland annat för Linuxdistributioner, men där finns även material av skadlig karaktär. All information i programmet finns redan tillgänglig i stort sett överallt på Internet, snabbt tillgänglig via sökmotorer som exempelvis Google. I föränderliga tider väljer vi att bevara denna digitala milstolpe. Eftersom TPB inte längre släpper så kallade ”dumps” blir detta med stor sannolikhet den slutliga versionen av programmet från oss på PCFix. ”En smörkniv, ett rep eller skohorn kan vara vapen i fel händer, men rätt använt är de harmlösa och bra verktyg.”

🌱 Programmet OfflineBay är gjort av TechTac. The Pirate Bays databas är gjort av The Pirate Bay och innehållet samt kulturen i The Pirate Bays databas är gjort av miljontals människor världen över. PCFix har justerat, paketerat och sammanställt filerna.

📑 Sammanfattning av viktiga punkter i villkoren är således:
§  Åldersgräns för användning av programmet är 18 år.
§  Programmet, tekniken bakom programmet och magnetlänkar är lagliga.
§  Ingen olaglig data (såsom upphovsrättsskyddade filmer, musik, spel, mm.) finns lagrad i programmet.
§  Länkarna kan eventuellt leda till åtkomst av information som är reglerad under olika länders lagar.
§  Användare har ett eget ansvar för sina handlingar, samt för hur programmet används.
§  PCFix har inget ansvar för andra människors handlingar och hur användare använder programmet. Vi uppmanar till försiktighet och ansvarsfull användning.

⚖️ Genom valet av länk nedan tar ni ställning till avtalet, samt intygar på att ni förstår innebörden av texten.

☑️ Jag godkänner villkoren och önskar ladda ner programmet via: 🔻Webben 🧲Magnetlänk
❌ Nej tack.