Lingoes Prepared

🌱 Här har vi ett coolt litet program vid namn Lingoes. Sista versionen av programmet blev klar redan år 2014 och är numera standard i våra nyare NoOne-PC operativsystem.

Vi på PCFix.se har gjort ett par förändringar för att göra mjukvaran helt portabel, vilket innebär att ingen installation behövs; Du kan bara packa upp det till valfri mapp på din dator, USB-minne, extern hårddisk eller annat lagringsmedium, och köra! Vi har även befriat det från Internet och andra nätverk, så det fungerar 100% offline.

Största vikten lade vi dock vid att baka in uppslagsverk och lexikon av högsta kvalitet. Vi sökte igenom all information vi hittade på nätet kring detta och lyckades vaska fram Merriam-Webster, Longman, Oxford, Webster, Collins, MacMillan med flera, som är några av världens mest kända källor för denna typ av information. I vår release som enbart tar upp ca ca. 1 GB av lagringsutrymmet fick vi till och med in en alldeles utmärkt offlineversion av engelska Wikipedia från 2006, dock utan bilder, men med värdefull text.

✅ Ja tack, jag vill ladda ner programmet med offline uppslagsverk.
❌ Nej tack.