GoodByeDPI v2.2

🤝🏽 Program för Windows som kringgår en censurmetod kallad "Deep Packet Inspection" tillämpad av Svenska staten. Har du Telia, Telenor, Tre eller Tele2 som bredbandsleverantör är det stor risk att du t.ex. inte kan nå The Pirate Bay, FMovies, nyhetssidan RT.com eller andra sidor på grund av politisk censur. I skrivande stund finns det några nyhetsartiklar om detta (referens 1, referens 2, referens 3, referens 4 & referens 5). Vi på PCFix önskar att detta program inte hade behövts.

🌱 Programmets källa finns på GitHub. PCFix har paketerat om och justerat ett par kommandorader för att få en snabb och enkel installation.

💡 På grund av antivirusprograms natur är det möjligt att detta program triggar varningar. PCFix har gjort grundliga tester utan att hitta någon skadlig kod, programmet används dock helt på egen risk.

📜 Installationen är mycket enkel;
1. Ladda ner och öppna zip-filen.
2. Klicka på exe-filen och godkänn installationen.
3. Klart! Programmt körs i bakgrunden och kan avaktiveras eller tas bort från Windows startmeny.
(4. Ifall Staten i framtiden förstärker sin censurmetod går det att växla till "alternativ anti-censurmetod" i Startmenyn.)

Notera: Programmet saktar inte ner datorn eller Internet!

⚠️ Obs! Programmet fungerar inte med alla Internetleverantörer. Om du inte kan ansluta till Internet efter installation kan du avinstallera programmet genom Windows Startmeny; GoodByeDPI -> "Remove Service..".

✅ Helt ok för mig - Jag vill testa om det gör mitt Internet friare.
❌ Nej tack.

Tips: Prova även programmet DNS Jumper för Windows, som med endast ett par klick ändrar DNS-server.
Installera först GoodByeDPI och använd sedan DNS Jumper för att ställa in en fri DNS-server, t.ex. Googles (8.8.8.8), så bör den Svenska censurkontrollen kunna brytas under en längre tid.

Tips 2: Lite oväntat kan du använda en app från Googles systerbolag Jigsaw, vid namn Intra, för att kringgå samma censurmetod på Android telefoner.