Altap Salamander v4.0 Reinforced
🤝🏽 Information och villkor för programvaruanvändning


⚠️ Vänligen läs och godkänn villkoren för att ladda ner programmet.

🌱 Altap Salamander är gjort av altap.cz. De extra programmens, tilläggens och komponenternas respektive upphovsmän/kvinnor finns i programmens "About"-menyer (bl.a. Nirsoft och SysInternals). PCFix har gjort script samt justerat, paketerat och sammanställt filerna. PCFix är inte knutna till Altap.

📜 Altap Salamander är en mycket kraftfull filhanterare för Windows (påminner om mer kända "Total Commander"). Denna förstärkta version är en anpassad wrap-build med extra funktioner av PCFix. Programmet kan både användas som en portabel och installerad version. Användningområde är bland annat avancerad filhantering (ex. bit-för-bit jämförelse, biblioteksjämförelse, modifikation av systemfiler, multi-filnamnsbytare), filvisning, Windows registereditering, FTP hantering och mycket mer.

🙄 OBS! På grund av att antivirusprogram lätt utlöses kan det förekomma varningar för några av komponenterna. Till exempel är verktygen för att visa Dina egna webbläsares lösenord, ditt eget WiFi-lösenord etc. ofta klassificerade som "Hackverktyg / Virus". De är dock helt säkra att använda. Om du är misstänksam eller känner dig osäker inför detta kan du låta ditt antivirusprogram ta bort filerna som utlöser de falska positiva varningarna. De viktigaste funktionerna i Altap Salamander v4.0 [Reinforced by PCFix] kommer fortfarande att vara intakta även utan dessa extra verktyg.

🤷 Tänk på att programmet är komplext och kan fel använt påverka datorn och dess funktioner på ett negativt sätt. Detta program är således inte avsett för "den vanliga/typiska datoranvändaren".

⚖️ Genom valet av länk nedan tar ni ställning till avtalet, samt intygar på att ni förstår innebörden av texten.

☑️ Jag godkänner villkoren.
❌ Nej tack.